HOMOLOGIMI

Si një procedurë me të cilën vërtetohet përputhshmëria
apo përshtatshmëria e automjetit.

KONTROLLA TEKNIKE

Gjatë kontrollimit teknik kontrollohen të gjitha pajisjet
të cilat në mënyrë serike janë instaluar në automjet

MBIKQYRJA

Monitorimi I Qendrave të Kontrollimit Teknik
të Automjeteve në Kosovë.

ADR

PARASHTRIMI I PROBLEMATIKËS DHE SHQYRTIMI I NORMAVE TË BARTJES SË MALLRAVE TË DËMSHME

Lista e Bashkpunëtorëve

Në mënyrë të shmangjes së tollovisë dhe pritjes së tepërt!

Rezervoni terminin për homologimin e veturës suaj, dhe të gjitha procedurat
e kryrjes së procesit të kontrollit teknik do të shkojn më shpejt.

Rezervo Terminin

[contact-form-7 404 "Not Found"]