client-big2– WordPress Themes –

client-big1– Envato Marketplace –

client-big3– Woocommerce Shop –

client-big5– Jquery JS –

client-big2– WordPress Themes –

client-big4– Dribbble Freebies –

client-big4– Dribbble Freebies –

client-big1– Envato Marketplace –

client-big3– Woocommerce Shop –

What they say about us

Trajnimet

Trajnimet
QAK “EU ROLAB” si instucion profesional për kërkime dhe aplikime eksperimentale mban trajnime për të gjitha qendrat e kontrollimeve teknike në tërë Kosovën Trajnimet mbahën dy herë në vit ku ftohen ekspertë të fushave përkatese si vendorë ashtu edhe të huaj, ku ligjërohet mbi procedurat e kontrollimeve teknike për të gjitha llojet e mjeteve me qëllim të ngritjes së cilësisë dhe profesionalizimit gjatë punës.

Çelësi i suksesit

Çelësi i suksesit
EUROLAB përfaqëson një institucion të autorizuar nga Ministria e Transportit dhe e Postë Telekomunikacionit  për kryerjen e shërbimeve të specializuar në fushën e komunikacionit rrugorë. Suksesi afarist mbështetet në kushtet optimale të zhvillimit të veprimtarisë.

Trajnimet

Trajnimet
QAK “EU ROLAB” si instucion profesional për kërkime dhe aplikime eksperimentale mban trajnime për të gjitha qendrat e kontrollimeve teknike në tërë Kosovën Trajnimet mbahën dy herë në vit ku ftohen ekspertë të fushave përkatese si vendorë ashtu edhe të huaj, ku ligjërohet mbi procedurat e kontrollimeve teknike për të gjitha llojet e mjeteve me qëllim të ngritjes së cilësisë dhe profesionalizimit gjatë punës.

Get free appointment

[contact-form-7 404 "Not Found"]